Apps for Culture

WAT? Apps for Culture brainstormsessie
WANNEER? Zaterdag 21 september 2013, 10u
WAAR? Kunstencentrum Vooruit, Gent

Tijdens dit evenement werden de beschikbare open culturele datasets voorgesteld aan de geregistreerde ontwikkelaars, waarna zij met de data aan de slag gingen tijdens een brainstormsessie begeleid door OKFN. Het verslag van deze inspirerende dag vind je hier. De drie teams kunnen hun app nu verder afwerken. Zo blijven ze in de running voor de competitie die eindigt op 14 december 2013.

Wil je zelf ook met een team (of individueel) een app ontwikkelen en meedingen naar de prijzenpot? Meld je dan aan, we horen graag waar je mee bezig bent! Op zaterdag 14 december 2013 voorzien we in Brussel een afsluitend evenement waarop alle apps zullen voorgesteld worden, een prijsuitreiking en enkele lezingen plaatsvinden.

logo apps for culture

Het volledige programma van dit eindevent vindt je binnenkort op deze website. Blijf op de hoogte door je alvast in te schrijven op onze mailinglijst.

Apps for Culture wordt georganiseerd door PACKED vzw – Expertisecentrum Digitaal Erfgoed, in samenwerking met onder andere OKFN, Creative Commons België en Kunstencentrum Vooruit.

← Terug